دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251760
    تاریخ انتشار: 16/تير/1400 - 15:07

    افزایش دوباره سرعت مرگ ‌های کرونایی در تهران/ بهشت زهرا در آرایش بحرانی

    با ورود به موج پنجم کرونا که به دلتا معروف شده است سازمان بهشت زهرای تهران در حالت آماده باش کامل قرار گرفت و کارکنان این سازمان که در طی ۱۷ ماه گذشته درکنار کادر درمان در صف اول مبارزه با کرونا قرار داشته اند برای پنجمین بار در ۵۱۰ روز گذشته وارد شرایط ویژه و بحرانی شدند.

    افزایش دوباره سرعت مرگ ‌های کرونایی در تهران/ بهشت زهرا در آرایش بحرانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)  با اشاره به اینکه پیک مرگ کرونایی شهر تهران به شدت رو به افزایش است و در حالت شیب تند رو به بالا قرار دارد، گفت: سازمان بهشت زهرا(س) تهران برای پنجمین بار در ۱۷ ماه گذشته آرایش بحرانی به خود گرفته و در آماده باش کامل قرار دارد و این درحالی است که در هفته‌های گذشته در شرایط خطی و بین اعداد ۳۰ تا ۳۵ ثابت بودیم اما در روز های گذشته عدد متوفیان کرونایی تهران با افزایش چشمگیر همراه بوده است.


    وی افزود : در حالی که در شهرهای قرمز به ویژه تهران کارکنان نهادها و دستگاههای دولتی و غیر دولتی در شرایط دورکاری قرار گرفتند، جهادگران خاموش سازمان بهشت زهرا(س) با برنامه ریزی در شرایط بحرانی به صورت دو و سه شیفت کاری و با رعایت بالاترین سطح پروتکل های بهداشتی به تکریم شهروندان و خدمات رسانی شایسته به مراجعین می پردازند.

    مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) تنها راه مقابله با کرونا را رعایت پروتکل ها و فاصله اجتماعی عنوان و از شهروندان درخواست کرد به توصیه های مسئولان توجه کرده و با زدن ماسک و رعایت پروتکل ها از سلامت خود و دیگران محافظت کنند تا بتوانیم به یاری پروردگار از پیچ کرونای دلتا عبور کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما